Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager

Om oss

Aksepter

Livssynsformål

Akasia Skjold menighetsbarnehage har følgende særlige bestemmelser for livssynsformål:

Barnehagen bidrar til å gi barn kunnskap om, erfaring med og opplevelse av kristen tro og tradisjon. Vi bidrar til å virkeliggjøre dette gjennom samarbeidet med Skjold Kirke og det vi gjør i det daglige. Vi synger for maten hver dag, synger sanger med kristent innhold og formidler bibelfortellinger ukentlig.

Vi er en barnehage som er åpen for alle uavhengig av religiøs tilknytning, vi ønsker å lære barna gode verdier og fokuserer på trygghet, undring, likeverd og tilgivelse.

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern