Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Aktuelt

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Ledige plasser for aktive krabater

 

Har du barn mellom 3 og 6 år, som elsker å være ute? Barn som begeistres av nye opplevelser, og som liker å bruke hele kroppen i møte med naturen? Da er avdeling Skogmus i Akasia Nygård menighetsbarnehage stedet å være! 

 

Søk barnehageplass her

 

Barnehagen ligger i "hjertet" av Nygård - like ved Nygård kirke. Barnehagen har 3 avdelinger pluss en frilutsavdeling med egen barnehagebuss. Friluftsavdelingen har base i Lyngbø idrettslag sitt klubbhus. Vi er opptatt av å skape en trygg og god atmosfære der barna får mestringserfaringer og positive opplevelser. Barnehagens miljø er preget av mye latter og humor, og det er viktig for oss at barna får leke og ha det morsomt. Vi har engasjerte, ansvarlige ansatte som bryr seg om barna og som legger vekt på god dialog med hvert enkelt barn. Det er viktig for oss at barna får være mye ute uansett vær og vind. Vi har en flott naturlekeplass, samt gode turmuligheter i nærmiljøet.  


Ta kontakt hvis dere har spørsmål! Tlf. 55 59 78 20

Personvern