Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Aktuelt

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

 

Akasia Barnehage har jobbet med et felles utviklingsprosjekt "Livsmestring for dagen og morgendagen" i to år.

Å fremme livsmestring handler dels om å legge til rette for at barn utvikler en sunn fysisk og psykisk helse, samtidig som det legger et fundament for fremtidig samfunns- og arbeidsliv. Barnehage spiller en viktig rolle i å gi barna erfaringer som legger grunnlaget for de muligheter som de får senere i livet, i et komplekst og mangfoldig samfunn. Livsmestring og helse er dermed et tema som favner bredt og tiden vi er inne i nå aktualiserer også viktigheten av temaet.

Den enkelte barnehage velger selv hvilket område innenfor teamet de fordyper seg i.

 

 

 

 

En del av kvalitetsutviklingen i Akasia Barnehage er knyttet til internasjonalisering og læring på tvers av landegrenser. Gjennom midler fra Erasmus+ har vi gjennomført flere studiereiser. Ansatte fra Akasia Barnehage reiser på jobbskygging til andre land, der de deltar i hverdagen, observerer og har refleksjoner sammen med ansatte i skoler/barnehager. Dette gir oss et innblikk i andre lands praksis, samtidig som vi får et nytt blikk på egen praksis. Vi ser på internasjonalt samarbeid som en unik mulighet for organisasjonslæring, kompetanse- og kvalitetsutvikling.

 

7 ansatte på jobbskygging i Reggio Emilia, Italia

 

 

 

Personvern