Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Aktuelt

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

I desember får barna mulighet til bli kjent med julehøytiden, som er en viktig del av den kristne kulturarven. Samtidig er det rom for barnas egen kultur og det barnegruppen er opptatt av i forbindelse med høytiden. Det er en tid for undring og refleksjon sammen med barna, en tid for masse lek og moro og en tid for å utforske at vi kan ha ulik religiøs tilhørighet.  

 

Desember i barnehagen er en magisk tid som både små og store ser frem til. Forventningene ligger som tykke lag i rommene. Desember er en måned med masse juleglede, julebudskap og gleden over å glede andre. Vi har mange tradisjoner i barnehagene våre som barna ser frem mot med både glede, forundring og spenning. Vi har blant annet adventsamlinger, Luciafeiring, vi baker og smaker, julevandring i kirken, besøk til eldre, historiefortelling og sang, nissefest og nissestreker.

 

Vi ønsker alle en riktig god adventstid.

 

 

 

 

 

Personvern