Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Aktuelt

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Akasia Domkirken barnehage er en liten barnehage som ligger naturskjønt til i fjellsiden i Starefossen. Vi har utsikt over hele byen og Fløyen som nærmeste nabo, dette gir gode turmuligheter for hele barnegruppen. Buss nummer 11 stopper rett utenfor hos oss og kan ta oss til byen, Nordnes og på nye eventyr. Barnehagen består av to avdelinger – en småbarnsavdeling (0-3 år) og en avdeling for de litt større barna (3-6 år). 

 

Dette er noe av det vi kan tilby:

  • I år har barnehagen fokus på relasjoner og sosial kompetanse.
  • Rause, anerkjennende og engasjerte voksne som møter barnet der det er. Barna opplever voksne som en trygg havn de alltid kan søke og komme tilbake til.
  • Vi har særlig bestemmelser om livssynsformål og gir barna erfaring med kristen tro og tradisjon.
  • Leken står sentralt hos oss. Her gjør barna seg nye erfaringer, opplever mestring, øver på turtaking og konfliktløsing, utfordrer og blir utfordret – og mye mye mer!
  • Vi legger vekt på at barna får opplevelse av – og erfaring med de fire verdiene som Akasia barnehage står for: Undring, trygghet, likeverd og tilgivelse.
  • Vi legger vekt på at barna blir trygge og selvsikre i møte med omverden.

Ønsker dere å besøke oss i barnehagen - se hvordan vi har det? Da er dere hjertlig velkommen til oss - bare ring oss på forhånd for å avtale tid :)

 

Les mer om barnehagen og ta kontakt med oss her!

Personvern